Spotify Dinlenme Hizmeti Nedir? Şarkı Dinlenmesi Satın Al

 Spotify Dinlenme Hizmeti Nedir? Şarkı Dinlenmesi Satın Al


Spotify Dinlenme Hizmeti Ne İşe Yarar?

Artık birçok kişi, dilediği tarzda özgürce müzik yapabilmekte ve müziğini Spotify gibi çok yüksek kullanıcı kitlesine sahip bir uygulama üzerinden milyonlarca kişiye ulaştırabilmektedir. Tabi gerçek kullanıcıların, yeni ve piyasada duyulmamış bir müziği Spotify da dinlemesi yüksek oranda, müziğin dinlenme sayısına bağlıdır. Çünkü, henüz yeni çıkmış bir şarkıda, kullanıcıların ilk dikkat edeceği konu ne kadar dinlendiğidir. Müziğinize bir çeşit referans olan dinlenme sayıları, gerçek Spotify kullanıcılarının düşüncelerini de olumlu yönde etkileyerek dinlemelerini sağlamaktadır. Bu sayede hayran kitleniz de bir yandan artarken müziğiniz dinlendikçe öne çıkacak, öne çıktıkça da çok fazla kişiye ulaşabilecektir.

Spotify aktif dinlenme satın al hizmeti, müziğe yeni adım atan kişiler için son derece önem taşımaktadır. Instatakipci.com sitesi olarak yıllardır sizlere ihtiyacınız olan tüm sosyal medya hizmetlerini sağlamaktayız. Spotify hizmet taleplerinizi de yanıtlayarak sizler için çeşitli hizmetler geliştirdik. Güvenilir ve kaliteli hizmet garantisi ile sunduğumuz hizmetler sayesinde, müzik kariyerinize olumlu katkılarda bulunacak ve popülerlik sürecinizi hızlandıracaksınız.

Spotify Dinlenmeleri Nasıl Gönderiliyor ? 

Ortak bir havuz sistemimiz bulunuyor global olarak. Görev atanma şeklinde kullanıcılara dinlemeleri gereken içerik atanıyor.

Dinlenme satın aldığım zaman şarkım, albümüm ya da hesabım zarar görür mü?

Kesinlikle hayır. Çünkü her dinlenme organik olarak farklı yerden, cihazdan, IP adresinden ve hesaptan gönderiliyor.

Listelere girmek istiyorum ne kadar dinlenme almam gerekir?

Normalde 1K üzeri dinlenme şarkınızı diğer normal şarkılardan öne çıkarır. Ancak 10K ve üzeri dinlenmeler ise sıralamanızı yükseltir ve listelere girme şansınızı artırır.

Sadece Türkiye sınırlarından dinlenme alabiliyor muyuz?

Bu sayfadaki paketler global olarak gönderilmektedir ancak Türkiye lokasyon paketlerimizde bulunmaktadır.

Dinlenmeleri gerçek zamanlı dinlemelerden takip edebilecek miyim?

Evet. Organik bir gönderim olduğu için Spotify for Artists uygulamasından takip edebilirsiniz.

Dinlenmelerde düşüş olur mu?

Kesinlikle hayır. Bunun nedeni ise oldukça basit, tamamen organik bir dinlenme işlemi yapılıyor, bot bir aktivite olmadığı için düşüş olmaz.

Dinlenmeler ne zaman tamamlanır ve ne zaman tam olarak istatistiklere yansır?

Siparişiniz bize ulaştığında maksimum 24 saat içerisinde işleme alınır.  48 saat içerisinde rastgele atım işlemi başlar. Paket üzerinde yazan sürede işlem tamamlanır (Her 1K maksimum +72 saatte Spotify’da global olarak herkes tarafından görüntülenebilir)

 

Hizmetlerimiz İçin Tıkla

İZLENME PAKETLERİMİZ



0 Yorumlar

Nasıl yardımcı olabiliriz?